pagina: gastenboek

GASTENBOEK

 

  

 

'LE   BELVDRE '   

 

 

 

 

 

 Vooral lekker veel kunnen lezen door de stilte om ons heen. Alles prima. Alles dat nodig is, is er. De oven is ook fijn. Je kunt van alles in de keuken klaarmaken, dat je wilt. Prettig. Het bed was ook prima ! Dat tref je niet altijd zo goed.

Jaap en Petra

 

 

 We huren altijd bij particulieren. Dit keer zijn we bijzonder verwend. Wat een leuk onderhouden huis en zo gezellig ingericht. En de mooie oprijlaan je waant je de koning te rijk. De avonden zijn aangenaam: klassieke muziek, boeken, wijntje en een goede verwarming

Wij komen terug !!

Hans en Tijmetje

 

 s Avonds spelletjes en lekker vroeg naar bed. Eindelijk eens lekker bijgeslapen, goed bed !

We vonden het fijn hier, alleen geen everzwijn te bekennen helaas....... J

Paul, Ingrid, Florien en Bas

 

Leuk huis en inrichting. In de rivier beneden een beverburcht en rond het huis wel degelijk eekhoorns.

 

Fam. Van Toor

 

 

Prachtig huis, fantastisch terras. Veel rust en privacy. Twee heerlijke weken gehad! Mooi gebied. Een vakantie zoals wij hem wensen.

Bea en Astrid

Wat een fijn huis. Ontbijt op de veranda ! Helemaal top!

 

Ander, Dietske, Papillion en Fee

Een groot contrast om van de hectiek in deze oase van rust terecht te komen. Het was een beetje Vila Felderhof gevoel om hier te verblijven.

Eileen en Mark

 

 

Een heerlijke tien dagen gehad. Een comfortabel huis, alles is er en doet het. En natuurlijk het prachtige uitzicht. We komen graag nog eens terug.

 

Marielle en Henk

 

Super mooi hier, heel verzorgd huis.

R en M

 

Erg genoten van jullie prachtige huis en de omgeving. Het huis is sfeervol ingericht. Hierdoor hebben we ons thuisgevoeld. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dick, Thea, Joop en Martha.

 

 

De koek is op, maar we hebben een heerlijke week gehad ! Bedankt !

                                                               Robert en Annemieke

 

 

We stayed hier from 8 to 13 September. We did love it and we enjoyed the nature here. The house is absolutely nice and we had a nice time here.

Cipto, Ferry, Marian and Theo.

 

Wat een heerlijk huisje hebben jullie hier. Erg genoten van de knusse sfeer en prachtige locatie. Heerlijk rustig maar met de mogelijkheid om de drukte en het avontuur op te zoeken.

Jeroen en Anne-Sophie

 

Fijne tijd op de veranda gehad. Filmpjes op laptop en lekker zelf koken. Mooie wandelingen, kanoroute gedaan en heerlijk rondgetourd.

Esther en Dave.

 

Rust is wat we deze Kerst vonden in Le Belvedere. Een geweldige plek die we zeker zullen aanraden aan vrienden en familie.

Joost en Marijke

PS. Fantastische Kerstversiering in het huisje.... Bedankt!

 

We hebben hier twee heerlijke weken gehad. We gaan uitgerust en opgeladen weer naar huis.

Jan en Sjanie

 

 

Wij hebben genoten van jullie knusse droomhuisje op een geweldig mooi plekje. Knus en sfeervol ingericht. Je raakt niet uitgekeken. De veranda is heerlijk. We hebben maar n keer binnen gegeten. Restaurants heb je hier niet nodig. Zelf koken en genieten op de veranda van een hapje en een drankje.

Gerco en Anita

 

Wat een prachtige plek. Rust, alles erop en eraan in huisje. We onthouden het adres. Hopen er nog een keer van te mogen genieten.

Baukelien en Jan

 

Genoten van deze prachtige locatie. We kregen de rust die we nodig hadden.

 

Leonard en Jolanda

 

Genoten van de rust en de natuur. Veel buiten gezeten om te lezen, te eten en te drinken.

 

 

Egbert en Jolanda

 

 

Op het laatste moment onze midweek toch nog met een weekend verlengd. Wat zijn we daar blij mee. Genoten van de intense rust hier. s Avonds heerlijk lezen, breien en spelletjes doen. We waren toe aan deze heerlijke rust. We hebben intens genoten en als het mag komen we zeker nog eens terug  J

Erik en Edith.

 

Helaas zit ons weekje Ardennen er weer op. We hebben een fijne tijd hier gehad. We hebben genoten van de rust, het terras en de omgeving.

 

Robert, Linda en Kasper

 

Het huisje maakte het voor ons af: gezellig en alles wat we nodig hadden aanwezig. Wie weet tot een volgende keer. We zijn nog niet uitgekeken.

Gert en Ingeborg.

 

Hartelijk dank voor de fijne accommodatie. We hebben genoten.

Femke en Toine.

 

We hebben een goed weekend hier gehad. Bedankt voor het verblijf in jullie mooie huisje.

Noah en Liesbeth

 

 

 Mooie week gehad. Genoten van de mooie natuur met veel leuke waarnemingen. O.a. eekhoorns, wielewaal, reen, edelherten en vossen als absolute topper de otter vlakbij La Plage de Maboge.

Niks meegekregen van de buitenwereld en dit geen ogenblik gemist. Ons vermaakt met spelletjes, lezen en puzzelen.

 

Ellen, Halima, Hans en Rinus.

 

 

 Bij aankomst gelijk verwelkomd door en eekhoorn. Wat is dit een heerlijke plek. Je hoort de hele dag de muziek van de vogel. Het is zo aangenaam opstaan. In de verte hoor je het kolken van de rivier. We hebben eigenlijk amper binnen gezeten. De veranda is te aantrekkelijk om binnen te blijven. We wilden de hele week uit eten maar het is veel te gezellig hier. Het voelt alsof je thuis komt en er hangt een fijne goede energie.

Rik en Winnifred.

 

 Een lang weekend om uit te rusten. Dat wilden we. En lange wandelingen maken. We hebben genoten van de rust in en om dit sfeervol ingerichte huis. En van de sneeuw. We komen vast en zeker weer.

 

Ewout en Grieteke

Een heerlijk weekje gehad met zn vieren. Een prima huisje. Mooie omgeving. Elke route heeft zn eigen charme. Meerdere mogelijkheden zo van uit het huis.

Roel, Dorry, Talith en Thys

 

We hebben genoten van het leuke huisje, de mooie wandelingen natuurlijk van de rust

Ruud en Natasja

 

We hebben genoten van ons verblijf in jiullie fantastische huis in de mooie Ardennen. We komen zeker nog eens terug.

John en Helene

 

Veel gezien van de omgeving. Het is hoogseizoen en toch kom je in het bos bijna niemand tegen. Mooie oude spullen hier in huis. Hebben veel gekaart en gebadmintond.

Fam. Kromwijk

 

We hebben een heerlijke tijd in het huisje gehad. Erg genoten van het weer en de veranda. Een geweldige plek,

Ralph en Carla

 

Comfortabel huis, mooie omgeving. Tijd voor spelletjes en gezelligheid.

Egbert, Willy, Hein en Judith

 

Na een fijne week te hebben doorgebracht moesten we jammer genoeg weer richting Nederland. Het weer was niet altijd zonnig, maar met spelletjes hebben we ons beziggehouden. Het terras is heerlijk, hier bebben we de meeste tijd doorgebracht. Tot laat in de avond,

fam. Luytjes

 

We hebben erg genoten van ons verblijf in jullie knusse huis. Echt tot rust gekomen in Le Belvedere,

Jan, Marion en Josien

 

 

Het was voor ons maar voor een weekend maar dat was top. We zullen in de toekomst het huisje nog eens huren voor wat langer. Het was gewoon top.

Marc en Nicole

 

 

Onze dochter ( 2 jaar ) riep bij aankomst direct Oe, mooi huisje! en hield dat de hele week vol, elke keer dat ze daarna de drempel overging.

Timo, Marloes en Nynke

 

Mooi huisje, knus, gezellig, leuk. Tot ziens,

Mirjam en Viktor

 

Na een heerlijke week in het jachthuisje is de tijd om naar huis te gaan gekomen.. genoten van de kachel, de uitzichten en de stilte.

Tinke en Wouter.

 

We hebben hier een heerlijk weekje gehad. Met veel tijd voor elkaar.

Sara, Hannah, Harmen en Nina

 

Wat een fijn huis. Ontbijt op de veranda ! Helemaal top!

Ander, Dietske, Papillion en Fee

 

Leuk huisje op een mooi plekje. De veranda is veelvuldig gebruikt. s Nachts wilde zwijnen gehoord om 3 meter afstand ! Zijn benieuwd hoe het hier s winters is. Lijkt ons geweldig

 

Fam. Meijer

 

Superfijne week gehad. Genoten van alle natuur, rust, wijntjes en gezelligheid. Intense tijden beleefd vanaf het gras met alle prachtige bewegelijke werelden daar om heen.

Bas en Liesa

 

Met veel plezier hebben we een week doorgebracht in jullie huisje. Het heeft ons hier aan niets ontbroken. We zijn een beetje jaloers op jullie mooie plekje geworden J

Jan en Annelies.

 
Voor ons de tweede keer. Het is en blijft een geweldige plek.

Gerco en Anita 

Het was heerlijk ! Wat een mooie plek en fijn huis! Dank jullie wel.

Sebas, Lisa, Rens en Lotte

 
     
     
     

 

TERUG NAAR:     STARTPAGINA      OF NAAR:     CONTACTPAGINA